Saltar al contenido
Vista del Complejo Industrial de Repsol en Tarragona
 • Destaquem

Instalaciones del Complejo Industrial de Tarragona

Repsol produeix a Tarragona biocombustible per a avions

Repsol ha completat amb èxit la fabricació del primer lot de biocombustible per a aviació produït en el complex industrial de Tarragona. Amb aquesta fita, la companyia avança en la producció de combustibles amb baixa petjada de carboni per sectors en què l'electrificació presenta dificultats, com l'aeronàutic.
Vista del complejo industrial de Tarragona

Observatori de la Qualitat de l'Aire del Camp de Tarragona

L'Observatori de la Qualitat de l'Aire del Camp de Tarragona és una iniciativa liderada per Repsol en col•laboració amb l'Associació Empresarial Química de Tarragona, amb la realització tècnica d'entitats científiques diverses (URV i Eurecat) i sota la coordinació de l'Institut Cerdà. El seu objectiu és l'avaluació permanent de la qualitat de l'aire a les ciutats i barris de Camp de Tarragona per millorar el medi ambient i la sostenibilitat del territori. L'Observatori pretén ser un exercici de transparència i responsabilitat de les indústries químiques per contribuir a donar resposta a una de les principals preocupacions socials detectades en el seu entorn: la qualitat de l'aire que respirem els ciutadans i les ciutadanes.
Vista de la estratosfera

Sabies què?

Amb la quantitat de gasolina que produïm en un minut al Complex Industrial de Tarragona, un turisme podria fer 6.000 tombs a la Terra, o que amb l’etilè que produïm en un minut, es podrien fabricar 30.000 ampolles. Et convidem a descobrir aquestes i altres curiositats del nostre procés productiu.
 • Coneix-nos

 • Sobre el Complejo

  Sobre el complex

  Des que va ser fundat, ha estat un element clau pel creixement econòmic, social i laboral de la zona, i un important recurs per a les necessitats energètiques espanyoles.
 • Empleo y formación

  Ocupació i formació

  La professionalitat i experiència dels nostres empleats són la
  raó de l'èxit del nostre complex i la qualitat dels nostres productes.
 • Sostenibilidad

  Sostenibilitat

  Ens comprometem a fer la nostra feina de la manera més eficient. Volem aconseguir un producte de qualitat mitjançant un procés net i segur.
 • Entorno y comunidad

  Entorn i comunitat

  Nombrosos projectes i col•laboracions amb els veïns de Tarragona i de la resta de municipis propers, demostren el nostre compromís amb la comunitat i l'entorn.
Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2020 Repsol Tarragona

Conoce els resultats de les 18 accions compromeses en el Pla. Aquestes accions han identificat i respost a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l’activitat del Complex.
 • També et pot interessar

Detalle chimenea antorcha

Càmera torxa

Descobreix el funcionament i el propòsit de les nostres torxes.
Contacto

Contacte

Telèfon: 977 758 000
Adreça electrònica: repsoltarragona@repsol.com
Adreça: Apartado 472, 43080 Tarragona (España)

Información Meteorológica

Información meteorológica del pantalán de CI Tarragona.
Esta información no está disponible temporalmente