Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido
Vista del Complejo Industrial de Repsol en Tarragona
 • Destaquem

Notícies

 • Acto de presentación nuevas startups Fondo de Emprendedores Repsol

  Una startup tarragonina en el programa d’acceleració empresarial de Fundación Repsol

  Fundació Repsol ha donat a conèixer les sis empreses que es van a incorporar al seu acceleradora empresarial, el Fons d'Emprenedors. Aquesta iniciativa, posada en marxa fa vuit anys, té com a objectiu donar suport als projectes més innovadors en matèria d'energia, amb l'objectiu que arribin al mercat el més aviat possible i contribuir als reptes de la transició energètica. L’startup Orchestra Scientific de Tarragona s’ha incorporat a l’acceleradora empresarial de Fundación Repsol. Orchestra ha produït a escala industrial les membranes més selectives de CO2 del mercat, que permeten, a més, reduir la pressió d'operació fins i tot al nivell de la pressió atmosfèrica. Els mòduls de membrana mantenen els avantatges dels mòduls convencionals per a la separació de gasos disponibles al mercat: modularitat, fàcil operació i baix manteniment, però eliminant els seus principals inconvenients: plastificació (enverinament per H2S o aigua) i baixa selectivitat. L'augment en la selectivitat redueix els costos d'operació fins a un 25% en aplicacions com separació del metà en el biogàs.
  Notes de Premsa
 • Els alumnes de l'institut Pont del Diable brillen en eficiència energètica

  Els alumnes de l'Institut Pont del Diable, de Tarragona, van defensar de manera brillant el seu projecte d'eficiència energètica durant la final del V Campionat d'Energia amb Consciència, promogut per la Fundación, que es va celebrar a Madrid. Durant la seva intervenció, els estudiants de Tarragona van exposar els resultats de l'auditoria realitzada en el seu Centre i van posar en valor l'experiència que ha suposat participar en el concurs.
  Notes de Premsa
Márta Álvarez, empleada del Complejo Industrial de Tarragona

Quan la teva feina és la teva passió

Aquesta passió va ser la que va empènyer a la Marta a estudiar Químiques en la Universitat d'Oviedo. Després va ser seleccionada per Repsol per realitzar les pràctiques del seu màster, i en poc temps se li va presentar una oportunitat professional que canviaria la seva vida: un lloc de treball a la planta química de Tarragona, en la qual segueix treballant des de fa més de 16 anys .
Vista de la estratosfera

Sabies què?

Amb la quantitat de gasolina que produïm en un minut al Complex Industrial de Tarragona, un turisme podria fer 6.000 tombs a la Terra, o que amb l’etilè que produïm en un minut, es podrien fabricar 30.000 ampolles. Et convidem a descobrir aquestes i altres curiositats del nostre procés productiu.
Turista sentada en el banco de un paseo marítimo

Guía Repsol us convida a descobrir aquesta tardor la localitat d’Alfafulla, un poble medieval a la Costa Daurada.

Descobreix amb Guía Repsol la localitat d'Altafulla, les seves rutes senderistes, els seus penya-segats, les seves platges, el seu ritme de vida slow. A quinze quilòmetres de Tarragona aquesta localitat de 5.000 habitants convida a una escapada i a viure la tardor suau.
 • Coneix-nos

 • Sobre el Complejo

  Sobre el complex

  Des que va ser fundat, ha estat un element clau pel creixement econòmic, social i laboral de la zona, i un important recurs per a les necessitats energètiques espanyoles.
 • Empleo y formación

  Ocupació i formació

  La professionalitat i experiència dels nostres empleats són la
  raó de l'èxit del nostre complex i la qualitat dels nostres productes.
 • Sostenibilidad

  Sostenibilitat

  Ens comprometem a fer la nostra feina de la manera més eficient. Volem aconseguir un producte de qualitat mitjançant un procés net i segur.
 • Entorno y comunidad

  Entorn i comunitat

  Hi ha molts projectes i col•laboracions amb els nostres veïns demostren el nostre compromís amb la comunitat i l'entorn.
Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2017 Repsol Tarragona

Conoce els resultats de les 20 accions compromeses en el Pla. Aquestes accions han identificat i respost a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l’activitat del Complex.
 • També et pot interessar

Detalle chimenea antorcha

Càmera torxa

Descobreix el funcionament i el propòsit de les nostres torxes.
Contacto

Contacte

Telèfon: 977 758 000
Adreça electrònica: repsoltarragona@repsol.com
Adreça: Apartado 472, 43080 Tarragona (España)

Información Meteorológica

Información meteorológica del CI de Tarragona.
18/07/2019 16:58:01
Last Updated
m
Wave Height
s
Wave Period
DEG
Current Direction
m/s
Current Speed
DEG
Wind Direction
m/s
Wind Speed
m/s
Wind Gust
mBar
Barometer
ºC
Air Temperature
ºC
Water Temperature
m
Visibility