La nostra gent

El Complex Industrial de Tarragona és una instal·lació de grans dimensions amb més de 1.500 empleats directes en la seva plantilla. A aquests s'hi sumen 1.500 llocs de treballs indirectes, a causa de totes les empreses que col·laboren amb nosaltres.

Empleats en la refineria de Tarragona

Comptem amb un equip de persones molt qualificades

Una de les nostres prioritats principals és comptar amb un equip de persones molt qualificat i eficient. L'especialització també és una faceta molt important, a causa del gran nombre d'àrees diferents presents al complex: producció, refinació, petroquímica, logística, enginyeria, R+D, sistemes d'informació i molt més. 

Part de la nostra plantilla prové de l'IES Comte de Rius de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Aquests centres d'estudis es beneficien de diversos programes de beques i de col·laboració, que donen la possibilitat als alumnes de les zones pròximes al complex d’obtenir una oportunitat laboral única a les nostres instal·lacions.

A Repsol impulsem l'aprenentatge a través d'un esquema que promou la col·laboració, la innovació i la transferència d'experiències i millors pràctiques entre els empleats. Apostem per la formació i la mobilitat interna com a eines per aconseguir noves oportunitats de negoci i enfortir les existents.

Gestió del talent

Repsol ha estat reconeguda durant els últims anys com una de les empreses millor valorades per treballar. La formació i les oportunitats de carrera i desenvolupament professional que oferim als nostres empleats a través de plans de formació i desenvolupament individuals atreuen als millors professionals del sector energètic. 

+ 3.500

professionals

1.600

beques

+ 29.000

hores

formació en seguretat

Empleados de la refinería de Repsol en Tarragona

Compromesos amb la nostra gent

Formació en seguretat

La nostra plantilla està preparada per respondre en qualsevol moment a situacions greus en menys de tres minuts. Reben una formació específica contra incendis fent una pràctica cada tres anys en un centre especialitzat. També disposen dels millors equips protectors.

Diversitat

Al complex de Tarragona ens preocupem pel benestar dels nostres empleats, promovent la igualtat d’oportunitats dins l’organització. Impulsem la integració de les persones amb capacitats diferents, perquè creiem en el valor de la diferència.
A través del desenvolupament professional i la formació, captem el talent dels més joves i prenem com a valor afegit l'experiència dels empleats més antics.

Empleats de la refineria

Escola de Factor Humà

Apostem per la creació de valor i el desenvolupament continu de l'equip, i per això comptem amb programes de formació com l'Escola Factor Humà del complex de Tarragona.

Aquest innovador projecte és fruit de la col·laboració entre Repsol i l'Associació d'Empreses Parc Químic de Seguretat i el seu objectiu és promoure la cultura de seguretat, així com fomentar comportaments segurs que minimitzin l'error humà.