Canal d'ocupació

Si vols optar a un lloc de treball alComplex Industrial de Tarragona, pots buscar quins llocs hi ha disponibles al nostre complex i en qualsevol de les nostres operacions a escala mundial.

Empleats de Repsol rebent formació per a desenvolupar bé la seva feina

Coneix totes les oportunitats de treball de què disposem.

Empleados mirando un mapa en la sala de control

Formació

Al complex industrial de Tarragona tenim com a objectiu comptar amb un equip d'empleats format, responsable i eficient. 

Per tal d'incrementar la seguretat i millorar a les nostres instal·lacions, és un requisit indispensable que tot aspirant a treballar en el complex industrial realitzi el Curs d'operador de planta química. L’impartim nosaltres en col·laboració amb l'IES Comte de Rius, el qual capacita als futurs empleats a treballar com a operadors de planta química al complex

D'aquesta manera, els alumnes aprenen a identificar i tractar de manera correcta les nostres matèries primeres i productes. També adquireixen coneixements de les nostres operacions al complex industrial, de la instrumentació i el control dels equips, i de totes les mesures mediambientals i de seguretat que cal seguir. 

Les persones que superin el curs formaran part d'una borsa de treball i podran optar a treballar al nostre complex industrial, amb àmplies possibilitats de desenvolupament professional i formació contínua.

Un grup de treballadors de Repsol

Canal d'ocupació de Repsol

Descobreix els llocs que oferim per treballar en qualsevol de les nostres operacions a escala mundial. Envia una candidatura segons el teu perfil i àrea d'experiència i forma part del nostre equip Repsol.

Recorda que és necessari mantenir el teu perfil actualitzat perquè quan sorgeixin vacants puguem posar-nos en contacte amb tu.