Repsol: 26 anys de suport incondicional a les Festes de Santa Tecla

La relació entre Repsol i les Festes de Santa Tecla s’ha enfortit i consolidat de tal forma al llarg de les darreres dècades que avui dia el complex industrial tarragoní forma part indissociable del panorama festiu local. El vincle es remunta a l’any 1998 i, des de llavors, la companyia no ha deixat mai de col·laborar amb les Festes, tant a través del suport a l’Ajuntament en la seva organització, com també amb el suport directe a través de les entitats.

Aquest 2024 no és pas una excepció, i fa ja 26 anys que aquest compromís es renova de manera ininterrompuda. En aquesta ocasió, a més de ser patrocinador principal de les Festes, des del complex industrial es dona suport a iniciatives i projectes de vuit entitats: la Moixiganga, el Griu, el Bou, l'Esbart Dansaire i les quatre colles castelleres.

El passat dilluns 9 de setembre va tenir lloc a la Casa de la Festa un acte conjunt de presentació de totes aquestes col·laboracions, a on per exemple van veure la llum per primer cop els nous vestits del Ball de Gitanes, així com el renovat vestuari dels integrants de la Moixiganga o del Bou infantil. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i de la consellera de Cultura, Sandra Ramos, així com del director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho. També van assistir representants de totes les entitats, i va servir com a prèvia per escalfar motors de cara a les Festes.