Política de galetes

 

Aquest actiu digital, responsabilitat de Repsol, SA, utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, d'anàlisi i publicitàries, tal com s'informa a la primera capa que apareix al teu dispositiu en accedir-hi per primera vegada.

Pots seleccionar les galetes que s'instal•laran en funció de les seves finalitats. Si les has acceptat per error o has canviat d'opinió sobre la teva selecció inicial, consulta l'últim apartat d'aquesta política, on trobaràs informació sobre com esborrar les galetes instal•lades del teu navegador.

A continuació, et facilitem més detalls sobre les galetes perquè puguis prendre la teva decisió, degudament informada, de configuració.

 

 

Què són les galetes?

Les galetes són petits fitxers que s'instal•len al dispositiu de l'usuari amb la finalitat d'emmagatzemar, recuperar o actualitzar informació. A través d'ells, el responsable d'un actiu digital (web, aplicació mòbil o similar) pot intentar conèixer les preferències dels usuaris en navegar pel seu actiu digital i personalitzar els serveis oferts d'acord amb aquestes preferències.

Tingues present que aquesta Política de Galetes serà d'aplicació tant a l'ús de Galetes com a tecnologies similars. Utilitzem el terme "galetes" per ser una tecnologia d'ús generalitzat, i que engloba tant les galetes en sentit estricte, com qualsevol altra tecnologia similar que impliqui l'emmagatzematge i la recuperació de dades en els equips terminals dels usuaris, com, sense caràcter limitatiu, emmagatzematge local (permet emmagatzemar les dades a nivell local al teu navegador o dispositiu i inclou emmagatzematge local HTML5 i la memòria cau del navegador), kits de desenvolupament de programari -"SDK" per les sigles en anglès (blocs de codi que es poden instal•lar a les aplicacions mòbils), píxels (petites imatges en una pàgina web/app o un correu electrònic), o qualsevol altre.

La informació es recull associada a un navegador o similar i un dispositiu concret. Aquesta tecnologia ens permet conèixer informació com quina pàgina has visitat abans, quant de temps romans al nostre actiu digital i quines seccions consultes. D'aquesta manera, si tornes a entrar al nostre actiu digital, depenent de les opcions de galetes que hagis acceptat, podríem "reconèixer-te" i oferir continguts i serveis de més valor i més acord amb les teves preferències.

Les galetes s'utilitzen amb diferents finalitats. Per exemple:

 • Per fer anàlisis i mesuraments del nombre de visites que rep l'actiu digital.
 • Per permetre la navegació d'un usuari per una zona d'accés restringit, una vegada heu introduït les vostres claus d'accés.
 • Per facilitar els processos de compra digital (les galetes permeten que es recordi cada producte que s'inclou a la "cistella" de la compra).
 • Per recordar preferències de l'usuari (idioma, tipus de lletra, etc.).
 • Per obtenir informació sobre altres pàgines visitades i oferir publicitat basada en aquestes visites.
 
 

Quin tipus de galetes utilitzem?

Segons qui sigui l'entitat que gestioni l'equip o el domini des d'on s'envien les galetes, podem distingir:

 • Galetes pròpies: són aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol•licitat per l'usuari.
 • Galetes de tercers: són aquelles que s'envien al dispositiu de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

Pots consultar un llistat de tecnologies de tercers que fan ús de galetes als nostres actius aquí.

Tenint en compte la finalitat per a la qual s'utilitzen, utilitzem els tipus de galetes següents:

 • Galetes tècniques: permeten la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació mòbil i la correcta utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi.
 • Galetes de preferències o personalització: permeten recordar informació perquè l'usuari accedeixi al servei amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d'altres usuaris.
 • Galetes d'anàlisi o mesura: permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web, plataformes o aplicacions mòbils a les quals hi estan vinculades, inclosa la quantificació dels impactes dels anuncis.
 • Galetes de publicitat comportamental: permeten emmagatzemar informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació i ens permeten oferir publicitat a través de bàners o mecanismes similars (és a dir, només veuràs la publicitat de manera digital, ja que no tindrem altres mecanismes de contacte amb tu).
 • Galetes de perfilat: permeten generar un perfil basat, a més de en els teus hàbits de navegació, en informació que ens has facilitat per altres mitjans. Si navegues per una zona d'accés restringit amb les vostres claus d'usuari, podrem relacionar la informació relativa al teu comportament a la web o aplicació mòbil amb el teu usuari registrat i altres dades personals que tractem.
 
 

Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Durant un màxim de 14 mesos.

 

 

Com es poden modificar i desinstal•lar les galetes?

Pots configurar les preferències que has acceptat en qualsevol moment a través d'aquest enllaç.

Addicionalment, si vols eliminar les galetes que ja estiguin establertes al teu dispositiu, pots fer-ho des del teu navegador. Trobaràs la manera de fer-ho dirigint-te al menú d'ajuda del teu navegador on venen establerts els passos per procedir amb la seva eliminació.

Per a més informació:

Actualitzacions i canvis a la Política de Galetes

Repsol pot modificar aquesta Política de Galetes en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries o amb la finalitat d'adaptar aquesta política als efectes de la implementació de millores.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Galetes es comunicarà a l'usuari mitjançant un avís informatiu a la pàgina web.

 

 

Per a més informació sobre el tractament de dades relacionat amb la utilització de galetes consulta la nostra Política de Privacitat.

 

 

Versió maig 2023