Saltar al contenido
Actualidad

Notícies

 • Noticia 1

  Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou participen en una nova edició de l’Experiència de Periodista, patrocinada per Repsol

  Els periodistes participaran en la desena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.
  Notes de Premsa
 • Nota informativa

  Un cop resolts els problemes tècnics que finalment van causar la parada de la Planta d'Olefines, durant la tarda d'avui s’iniciarà la seva posada en marxa. Aquest fet implicarà l’activació de la torxa durant un període no inferior a les 24 hores. L’episodi de torxa és inherent al procés de posada en marxa o parada.

  Al tractar-se d’una posada en marxa, l’alçada de la flama serà inferior a la de una parada no programada.

  Notes de Premsa

Nota informativa

Es duran a terme treballs de manteniment en el tanc d'Etilmercaptà de la factoria GLP de Repsol a Tarragona, situada a l'autovia de Tarragona-Salou.
 • El complex industrial de Tarragona en imatges

  Troba les imatges que necessites sobre el complex
Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2017

Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex.
Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.