Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido
Actualidad

Notícies

 • Elementos de la exposición itinerante Repsol Racing Tour

  Recorregut pels 50 anys de Repsol al món dels esports de motor

  L'exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Tarragona després del seu pas per més de 200 localitats i havent estat visitada ja per gairebé un milió de persones. Una exposició gratuïta i interactiva que suposa un pla d'oci perfecte per a tota la família.
  Notes de Premsa
 • Repsol inicia la parada de part del complex industrial

  Repsol inicia avui una parada programada de part de les seves instal·lacions del Complex Industrial de Tarragona, amb la seguretat com a màxima prioritat. Seguretat de les persones que intervenen a la parada, del medi ambient i de les pròpies instal·lacions.
  Notes de Premsa
 • El complex industrial de Tarragona en imatges

  Troba les imatges que necessites sobre el complex
 • També et pot interessar

Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2019

Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex.
Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.