Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido
Actualidad

Notícies

 • Un buzo al lado de un biotopo

  Repsol lliura un vejicle de bombers a una ADF

  Repsol ha cedit un vehicle de bombers del parc propi de Repsol a l’Agrupació de Defensa Forestal ADF 315 “la Carrerada”. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font ha lliurat el vehicle a David Lopera, secretari de l’ADF 315.
  Notes de Premsa
 • La costa tarragonina ja disposa de 135 boies ecòlogiques

  Repsol promou un any més l'abalisament ecològic de les platges de la costa tarragonina, mitjançant la instal·lació de 15 nous biòtops artificials (6 a Salou, 5 a Tarragona, 2 a Torredembarra i 2 a l’Hospitalet de l’Infant). Amb aquests, ja són 135 els biòtops submergits a aquestes platges des que se'n varen instal·lar els primers, l'any 2012.

  Els municipis que utilitzen aquest sistema d'abalisament ecològic de les platges són Torredembarra (amb 34 biòtops instal·lats), l’Ametlla de Mar (11), Altafulla (38), Salou (14),Tarragona (31) i l'Hospitalet de l'Infant (7).

  Notes de Premsa
 • El complex industrial de Tarragona en imatges

  Troba les imatges que necessites sobre el complex
 • També et pot interessar

Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2017

Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex.
Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.