Saltar al contenido
Actualidad

Notícies

 • Jordi Crespo, en nombre de la CCCC, y Josep Francesc Font, director del Complejo Industrial de Repsol en Tarragona

  Repsol i la CCCC renoven la seva col·laboració per vuitè any consecutiu

  La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Repsol han ratificat el seu acord de col·laboració per vuitè any consecutiu amb la signatura del conveni que les uneix des de 2012.
  Notes de Premsa
 • Repsol promou la seguretat entre les empreses que treballen al Complex

  Repsol ha celebrat la 2a Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials del 2019. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en matèria de Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2019, especialment en referència a la parada d’Olefines i Química Derivada duta a terme durant el segon semestre d’aquest 2019. Dues centes persones pertanyents a 65 empreses col·laboradores de Repsol, han pres part en aquesta reunió celebrada a l’auditori del Morell el 18 de desembre.
  Notes de Premsa
 • El complex industrial de Tarragona en imatges

  Troba les imatges que necessites sobre el complex
 • També et pot interessar

Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2019

Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex.
Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.