Saltar al contenido
Actualidad

Notícies

 • Repsol i la Coordinadora de Colles Castelleres renoven la seva col·laboració

  Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, i Rosa Rovira Vendrell, vicepresidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), han signat aquest matí un conveni que suposa el sisè any de col·laboració entre les dues entitats. La signatura s’ha fet coincidir amb la celebració avui, del setè aniversari de la inclusió dels castells a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.
  Notes de Premsa
 • El Repsol Racing Tour arriba a Reus

  Aquesta mostra recull peces clau en la història de la competició de motor a l’estat espanyol, com la moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el seu darrer mundial de MotoGP el 2016 o una granota de competició de Dani Pedrosa.
  Notes de Premsa
 • Fundación Repsol llança un nou programa per potenciar l'esperit emprenedor dels alumnes d'FP

  Emprenedoria en FP neix amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l'ocupabilitat dels estudiants de Formació Professional (FP).
  Notes de Premsa
 • Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

  El Premi de Recerca Trencadís té l’objectiu d’estimular la capacitat d’investigació i aprenentatge de l’alumnat.
  Notes de Premsa

Nota informativa

Es duran a terme treballs de manteniment en el tanc d'Etilmercaptà de la factoria GLP de Repsol a Tarragona, situada a l'autovia de Tarragona-Salou.
 • El complex industrial de Tarragona en imatges

  Troba les imatges que necessites sobre el complex
Plan de Sostenibilidad

Pla de Sostenibilitat 2017

Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex.
Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.