Saltar al contenido
Sostenibilidad

Compromesos en...

 • Seguretat
  Un operario de Repsol poniéndose un chaleco de seguridad

  Seguretat

  Els treballadors són responsables de la seva pròpia seguretat i del seu lloc de treball. A més, compten amb l’entrenament i l’equip necessari per resoldre qualsevol incidència.
 • El medi ambient
  Primer plano de flores en un bosque

  El medi ambient

  A Tarragona, la companyia inverteix gairebé 20 milions d’euros a l’any per a la seva política mediambiental destinada a l'infraestructura i els equips de personal.
 • Entorn i Comunitat
  Entorno y Comunidad

  Entorn i Comunitat

  Mantenim un alt nivell de compromís de col·laboració amb la societat de Tarragona, amb la contribució en el patrocini i mecenatge d'un ampli ventall de projectes culturals.
 Plan de Sostenibilidad Tarragona

Coneix el detall del nostre pla

El desenvolupament sostenible fa possible un equilibri entre els recursos naturals i l'impacte ambiental produït per l'acció de l'home. Descobreix les activitats que duem a terme que demostren el nostre compromís amb la seguretat i el medi ambient.
Nos interesa tu opinión

Ens interessa la teva opinió, suggeriment i comentari

 • También te puede interesar

Una farola iluminando al atardecer

Eficiència Energètica

La millora d'eficiència energètica i la reducció de CO2 és un objectiu per al Complex Industrial de Tarragona. Al voltant del 60% dels costos operatius de les instal·lacions corresponen al consum d'energia, de manera que seguir avançant en l'optimització energètica millora la competitivitat del Complex.
Aprendenergía

Aprendenergía

Fundació Repsol, en el seu compromís amb un model energètic més sostenible, contribueix a la divulgació sobre qué és l'energia i la seva importància a la vida diària.