Saltar al contenido

Compromesos en...

 • Seguretat
  Seguridad

  Seguretat

  Els treballadors són responsables de la seva pròpia seguretat i del seu lloc de treball. A més, compten amb l’entrenament i l’equip necessari per resoldre qualsevol incidència.
 • El medi ambient
  Medio ambiente

  El medi ambient

  A Tarragona, la companyia inverteix gairebé 20 milions d’euros a l’any per a la seva política mediambiental destinada a l'infraestructura i els equips de personal.
 • Entorn i Comunitat
  Entorno y Comunidad

  Entorn i Comunitat

  Mantenim un alt nivell de compromís de col·laboració amb la societat de Tarragona, amb la contribució en el patrocini i mecenatge d'un ampli ventall de projectes culturals.
Nos interesa tu opinión

Ens interessa la teva opinió, suggeriment i comentari

Escriu-nos a: 
repsoltarragona@repsol.com
 Plan de Sostenibilidad Tarragona

Pla de Sostenibilitat Tarragona 2017

El Pla de Sostenibilitat 2017 recull els compromisos del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. Coneix les 20 accions compromeses en el pla. Aquestes accions han identificat i han donat resposta a les expectatives que la societat, les institucions i els empleats tenen sobre l'activitat del complex. D'entre el objectius d'aquestes accions, hi trobem minimitzar l'impacte de l'activitat industrial a l'entorn i millorar la comunicació amb la societat.

Com elaborem el Pla?

Tenim en compte les preocupacions i expectatives dels entorns en els quals treballem: empleats, sindicats, veïns, etc, i ens comprometem a engegar polítiques que van més enllà del que exigeix ​​la llei per contribuir més i millor a l'interès general.
Ven a vernos

Veniu a veure'ns

El Complex Industrial de Tarragona rep unes 80 visites anuals. Entre els grups que ens han visitat han hagut persones de diversos tipus i perfils i tots han tingut l'oportunitat de conèixer de prop la nostra feina.
 • Targeta Repsol Más Tarragona

  Sol·licita fàcilment la teva targeta aquí i beneficia't del seus avantatges.
Energía e Innovación

Energia i innovació

L'evolució de l'ésser humà és la cerca de materia i energia per sobreviure. La nostra història en aquest planeta avança paral·lelament amb la història de l'energía.
Aprendenergía

Aprendenergía

Fundació Repsol, en el seu compromís amb un model energètic més sostenible, contribueix a la divulgació sobre qué és l'energia i la seva importància a la vida diària.