Saltar al contenido

Nuestras Instalaciones

Parada Tarragona

Foto grupal del equipo de la Parada en el Complejo Industrial de Tarragona

Aturada programada del Complex Industrial: la seguretat, la nostra prioritat

Complex Industrial de Repsol a Tarragona, comença una parada programada amb la seguretat com a màxima prioritat.

La parada es produeix en les principals plantes químiques: Butadiè, Poliolefines i Olefines.

Es realitzaran inversions en seguretat, innovació tecnològica i medi ambient així com tasques d'inspecció, manteniment i neteja dels equips. Tot això per garantir l'operativitat de les plantes, l'eficiència energètica i la competitivitat durant el proper cicle.

Coordinació de seguretat

Infografía con datos relevantes sobre la parada de combustibles

Tota l'organització participa en la gestió i coordinació de la parada, una mitjana de 2.300 persones accediran al Complex, a més a més de les 2.700 habituals. Aquest volum de persones i treballs equival a un total de 790.000 hores-home.

La prioritat màxima de Repsol és la seguretat del personal que participarà en la parada. Per això s'estan desenvolupant cursos de formació tant per als treballadors de Repsol com per als d’empreses externes que participen en la parada, amb un total de 18.000 hores de formació específica en matèria de seguretat.

Durant la parada hi haurà un grup de coordinació de seguretat integrat per personal de Repsol i de les empreses de serveis.

Per garantir la màxima seguretat, el nombre total de persones dedicades a tasques de prevenció suposarà el 10% del personal total de la parada.

  • També et pot interessar

Nuestro entorno

El nostre entorn

Volem col•laborar tant com puguem amb la comunitat de Tarragona i el seu entorn, i el primer pas és acostar-nos més a la seva gent.
Seguridad

Seguridad

Des dels nostres inicis hem desenvolupat plans integrals de prevenció, detecció i extinció d'incidències que abasten des del disseny de les instal•lacions fins a la formació del nostre personal. Ens hem marcat una meta ben clara: tenir zero accidents.