Saltar al contenido

Ocupació i formació

La nostra gent

Nuestra gente

La nostra gent

El Complex Industrial de Tarragona és una instal•lació de grans dimensions amb més de 1500 empleats directes en plantilla. Sumant això, generem uns 1500 llocs de treball indirectes gràcies a totes les empreses que col•laboren amb nosaltres.

Una de les nostres principals prioritats és tenir un equip de persones molt qualificat eficientL'especialització també és molt important a causa de la gran quantitat d'àrees presents en el complex: producció, refinament, gas, petroquímica, màrqueting, logística, enginyeria, I+R, sistemes d'informació i molt més.

Part de la nostra plantilla prové de IES Comte de Rius y la Universidad Rovira i Virigili de Tarragona. Aquests centres d'estudis es beneficia de beques anuals i diversos programes de col•laboració de la nostra part, així ajudem als alumnes de les zones properes al complex a tenir una oportunitat laboral única a les nostres instal•lacions.

Gestió del talent

Durant els darrers anys, Repsol ha estat reconeguda com una de les empreses millora valorades per treballar-hi. La formació i les oportunitats de carrera i desenvolupament professional que oferim als nostres empleats a través de plans de formació i desenvolupament atrauen els millors professionals del sector energètic.

En els últims 5 anys, Repsol ha ofert més de 1600 beques i 3500 feines a Espanya.

Formació

A Repsol Impulsem ’l'aprenentatge a través d'un esquema que promou la col•laboració, la innovació i la transferència d'experiències i millors pràctiques entre els empleats. Apostem per la formació i la mobilitat interna com a eina per aconseguir noves oportunitats de negoci i reforçar les que ja existeixen.

Seguretat dels empleats

La nostra plantilla està preparada per respondre en qualsevol moment a situacions greus en menys de tres minuts. Els empleats reben formació específica contra incendis mitjançant una pràctica en un centre especialitzat cada tres anys. També disposen dels millors equips protectors.

Diversitat

Creiem en la diversitat com a font de valor per la companyia. Al complex de Tarragona ens preocupem pel benestar dels nostres empleats i promovem la igualtat d'oportunitats dintre de l'organització.

Impulsem la integració de les persones amb capacitats diferents perquè creiem en el valor de la diferència. Atraiem el talent del jovent a través del desenvolupament professional i la formació, i prenem com a valor afegit l'experiència dels empleats més veterans.

  • També et pot interessar

Canal de empleo

La nostra gent

Un bon lloc on treballar
Diversidad

Diversitat i integració

Fundació Repsol manté el seu compromís amb les persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió social.