Saltar al contenido

Ocupació i formació

Escola Factor Humà

Equipo de empleados del complejo industrial de Tarragona

Escola Factor Humà, un centre formatiu pioner de Repsol

Apostem per la creació de valor i el desenvolupament continu de l'equip i per això comptem amb programes de formació com l'Escola Factor Humà del Complex de Tarragona.
Equipo de empleados del complejo industrial de Tarragona

Aquest innovador projecte és fruit de la col•laboració entre Repsol i l'Associació d'Empreses Parc Químic de Seguretat i el seu objectiu és promoure la cultura de seguretat, així com fomentar comportaments segurs que minimitzin l'error humà.

A més, aquesta escola també busca l'adquisició de competències relacionades amb la identificació i la percepció de risc, la comunicació efectiva i el treball en equip, entre d'altres.

La formació es desenvolupa en una planta química industrial del Complex de Tarragona que disposa de reactors, vàlvules, canonades, instruments i altres elements comuns a aquest tipus d'instal•lacions.

El desenvolupament didàctic del curs inclou exercicis pràctics amb les mesures de seguretat adequades, identificació d'anomalies no adequades als millors estàndards de l'empresa o l'avaluació de condicions de risc i la seva minimització o eliminació.