Saltar al contenido

Ocupació i formació

Demo day

Jóvenes estudiando en una mesa

Emprenedoria en FP, un innovador programa de Fundación Repsol

Creiem en la cultura de l’emprenedoria i per això, hem volgut donar suport als centres educatius i els seus professors en la formació d’estudiants amb aspiracions emprenedores.

Aquest innovador programa d’Emprenedoria en FP de Fundación Repsol va néixer amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l’ocupabilitat dels estudiants de Formació Professional, proporcionant-los eines útils per al seu futur professional.

Aquest projecte, en el que han participat més de 200 alumnes a Espanya, conclou amb la celebració dels Demo Days. A partir d’aquest moment podran posar en pràctica tot l’après.

Amb els millors mentors

El programa promou també el voluntariat entre els treballadors de Repsol per a que aquests siguin mentors dels estudiants. Amb el seu coneixement i experiència professional, els voluntaris de Repsol han aportat un important valor afegit a l’experiència dels estudiants. Juntament amb ells, els alumnes han pogut participar en diferents sessions de formació i tallers pràctics sobre lideratge, creativitat, treball en equip, comunicació, lean startup... a càrrec d’experts de cada matèria.

A Tarragona han participat en aquesta iniciativa 48 alumnes i 9 professors de 6 centres educatius, recolzats per 14 voluntaris Repsol.

Institut Baix Camp Reus
IESD Horticultura y jardinería Reus
Institut Pere Martell Tarragona
Escola Joan XXIII Tarragona
Institut Francesc Vidal i Barraquer Tarragona
Institut Jaume Huguet Valls
  • Els participants ens expliquen les seves experiències