Saltar al contenido
Empleo
  • El nostre èxit radica en la professionalitat i la col·laboració de tot l’equip, i les persones són el nostre valor diferencial més important.

Així som

Des de la concepció del complex a principis dels anys 70, no deixem de créixer, i ens hem convertit en un referent energètic.
  • 1.500

    Persones ja són part de l'equip de Repsol a Tarragona
  • + de 35

    anys d'experiències

Els nostres principis d’actuació

Els nostres principis són més que paraules. Respectem la nostra gent i les comunitats on operem, col·laborant amb associacions culturals, socials, esportives i educatives de l'entorn del Camp de Tarragona.

A més a més, apostem per la creació de valor i el desenvolupament continu de l’equip amb programes de formació, com ara l’Escola de Factor Humà.

Márta Álvarez, empleada del Complejo Industrial de Tarragona

Quan la teva feina és la teva passió

Aquesta passió va ser la que va empènyer a la Marta a estudiar Químiques en la Universitat d'Oviedo. Després va ser seleccionada per Repsol per realitzar les pràctiques del seu màster, i en poc temps se li va presentar una oportunitat professional que canviaria la seva vida: un lloc de treball a la planta química de Tarragona, en la qual segueix treballant des de fa més de 16 anys .