Saltar al contenido

Ocupació i formació

Canal d'ocupació

Canal de empleo
  • Si voleu optar a una feina a Repsol, podeu buscar quins llocs estan disponibles en el nostre complex i en qualsevol de les nostres operacions a nivell mundial. Accediu a l'enllaç següent per enviar-nos el vostre currículum i estar al dia de les ofertes de feina en Repsol:

Formació

L'objectiu del Complex Industrial de Tarragona és tenir un equip d'empleats format, responsable i eficient.

Per tal d'incrementar la seguretat a les nostres instal•lacions, és indispensable que tot aspirant a treballar en la refineria faci el Curs d'Operador de Planta Química. Nosaltres mateixos impartim aquest curs en col•laboració amb l'IES Comte de Rius, el qual capacita als futurs empleats com a operadors de planta química en el complex.

D'aquesta forma, els alumnes aprenen a identificar i tractar de manera correcta les nostres matèries primeres i productes. A la refineria també adquireixen coneixements de les nostres operacions, de la instrumentació i el control dels equips, i de totes les mesures mediambientals i de seguretat que cal seguir.

Les persones que superin el curs formaran part d'una borsa de feina i podran optar a treballar en el nostre complex industrial, amb àmplies possibilitats de desenvolupament professional i formació contínua.

  • També et pot interessar

Canal de empleo

La nostra gent

Un bon lloc on treballar
Nuestro entorno

El nostre entorn

Volem col•laborar tant com puguem amb la comunitat de Tarragona i el seu entorn, i el primer pas és acostar-nos més a la seva gent.