Saltar al contenido

Entorn i Comunitat

El nostre entorn

Nuestro entorno

Volem col•laborar tant com puguem amb la comunitat de Tarragona i el seu entorn, i el primer pas és acostar-nos més a la seva gent.

Part de l'èxit del nostre complex industrial prové de l'acceptació dels nostres veïns i de la bona comunicació que tenim amb ells.

Panel públic assessor

Panel público asesor

Per ajudar-nos amb aquest aspecte l'any 2013 vam fundar el Panel Públic Assessor. Es tracta d'un òrgan consultiu per establir comunicació amb la societat de Tarragona i establir un canal d'informació permanent, i obert, entre nosaltres i els nostres veïns.

Els  integrants del Panel són veïns de l'àrea d'influència del complex amb perfils diferents. Així aconseguim que hi hagi representants de múltiples sectors de la societat, com són el sector sanitari, turístic, empresarial, educatiu, ambiental o comercial.

Formació Professional

La Formació Professional (FP) és un dels nostres recursos més importants, atès que una bona part de la nostra plantilla es compon de gent amb aquests estudis. Per incentivar aquest tipus de cursos, hem establert un pla de formació dual amb l'Institut Comte de Rius. Des de fa uns anys, les pràctiques del curs de Grau Superior en Indústria de Procés Químic que ofereix aquest institut de Tarragona es fan al complex.

Quan s'acaben les pràctiques, que s'alternen amb els estudis, els alumnes seleccionats són contractats en el complex industrial.

D'altra banda, dins dels estudis universitaris, atorguem anualment cinc beques d'estudis de 5000 € cadascuna. Aquesta acció es duu a terme mitjançant la Fundación Repsol en col•laboració amb el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Aquestes beques van dirigides als alumnes que, malgrat tenir un bon expedient acadèmic, no poden accedir a estudis superiors per motius econòmics, socials o personals. El nostre objectiu és facilitar que aquests alumnes s'incorporin a la URV i a tots els cursos que ofereix.

Aquestes beques permeten la incorporació d'alumnes en estudis no només científics. Actualment les beques engloben disciplines en l'àmbit de la Història, Història de l'Art, Medicina, Ciències Empresarials, Administració i direcció d'empreses, Dret i Telemàtica.

Esdeveniments culturals destacats

El Complex Industrial de Repsol de Tarragona patrocina i dóna el seu suport a molts esdeveniments culturals.

EL COMPROMÍS DE REPSOL I TARRAGONA VA MÉS ENLLÀ DE LA CULTURA

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona contribueix al finançament d'actes i activitats culturals que organitzen en el Camp de Tarragona.

A Tarragona, en relació a la cultura, un conveni amb l'Ajuntament de la ciutat que converteix a Repsol en patrocinador principal de Les Festes de Santa Tecla, La Casa de la Festa; el Festival Tarraco Viva, i com a col·laborador de les programacions locals d'activitats musicals i espectàcles que organitza l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Tarragona.

El compromís que manté Repsol amb l'Ajuntament de Tarragona disposa de més àmbits, a més de l'àmbit cultural, com el deportiu, l'educatiu, o el projecta Tarragona Mediterranean Olympic Smart City.

DEL COMPROMIS DE REPSOL AMB LA CIUTAT DE TARRAGONA

A més de les col·laboracions i convenis amb l'Ajuntament, Repsol menté comprommisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, de manera que conformen tot un entramat de col·aboraiosn i cooperacions amb el que es diu la societat civil o el "teixit associatiu" de Tarragona.

El Complexe Industrial de Repsol a Tarragona ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboracion, i n'es un exemple el compromís amb la recuperació a la capçalera del Circ, avui Patrimoni Mundial; la Setmana Santa, la Bicicletada, o les desenes de convencions amb tot tipus d'associacions, entitats i institucions, entre els quals, convé destacar de manera significativa els que manté amb la Universitat Rovira i Virgili.

Un exemple recent i clar del compromís del Complex Industrial amb la Ciitat és el patrocini de Repsol com a soci oficial dels Jocs del Mediterrani 2018, que ja contribueix a projectar la ciutat arreu del món.

REPSOL, TARRAGONA, PATROCINI I MECENATGE

A Repsol creiem que es just revertir part de la riquesa que vam crear a l'entorn més immediat i que es el que ens acull. És per aquest motiu que contribuïm al patrocini i mecenatge d'un ampli ventall de projectes culturals, educatius i socials de qualitat.

  • També et pot interessar

Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.
Actualidad

Actualitat

Descobreix l'actualitat del nostre Complex