Saltar al contenido

Entorn i Comunitat

El nostre entorn

Nuestro entorno

A Repsol ambé mesurem la sostenibilitat pel compromís amb els Nostres veïns

Part de l'èxit del nostre Complex Industrial ve de l'acceptació dels nostres veïns i d'una bona comunicació amb ells. Per aconseguir-ho ens esforcem a col·laborar amb la comunitat de Tarragona i el seu entorn i fomentem la proximitat i la comunicació amb la seva gent.

Panel Públic Assessor

Panel público asesor

Per ajudar-nos amb aquest aspecte vam fundar, el 2013, el Panel Públic Assessor. Es tracta d'un òrgan consultiu amb la funció d'ajudar-nos a establir comunicació amb la societat de Tarragona, establint entre nosaltres i els nostres veïns un canal d'informació permanent i obert.

Els  integrants del Panel són veïns de l'àrea d'influència del Complex, i cada un té un perfil diferent. D'aquesta manera hi ha representants de múltiples sectors de la societat, com són el sector sanitari, turístic, empresarial, educatiu, ambiental o comercial.

Formació Professional

La Formació Professional (FP) és un dels nostres majors recursos, ja que una bona part de la nostra plantilla es compon de professionals amb aquests estudis. Per incentivar aquest tipus de cursos, hem establert un pla de formació dual amb l'Institut Comte de Rius. Des de fa uns anys, les pràctiques del curs de Grau Superior en Indústria de Procés Químic que ofereix aquest institut de Tarragona es fan al Complex.

Un cop acabades les pràctiques, que s'alternen amb els estudis, els alumnes seleccionats són contractats al Complex Industrial.

Esdeveniments culturals destacats

El Complex Industrial de Repsol de Tarragona patrocina i dóna el seu suport a molts esdeveniments culturals.

El compromís de Repsol i Tarragona va més enllá de la cultura

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona col·labora amb les principals institucions locals en nombrosos actes i activitats culturals que organitzen al Camp de Tarragona, com les Festes de Santa Tecla, La Casa de la Festa, el festival Tarraco Viva, entre d'altres

El nostre compromís amb Tarragona va més enllà de l'àmbit cultural i abasta àrees com el suport i promoció de l'esport o l'educació.

Del compromís de Repsol amb la ciutat de Tarragona

A part de les col·laboracions i convenis amb l'ajuntament, Repsol manté compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, conformant tot un entramat de col·laboracions i cooperacions amb el que s'anomena la societat civil o el "teixit associatiu" de Tarragona.

Fruit de la confiança i la col·laboració amb les institucions són la signatura de convenis que han permès la recuperació de la capçalera del Circ, avui Patrimoni Mundial; o els duts a terme per a la Setmana Santa, la Bicicletada, la cooperació amb la Universitat Rovira i Virgili, i moltes altres entitats.

Una mostra recent i clara del compromís del Complex Industrial amb la Ciutat va ser el patrocini de Repsol com a soci oficial dels Jocs del Mediterrani 2018, que van contribuir a projectar la ciutat al món.

  • També et pot interessar

Tarjeta Repsol Más

Targeta Repsol Más

Descobreix la nova targeta Repsol més «Tarragona» amb ofertes personalitzades, rentats gratis, descomptes exclusius en les teves compres i entrades de cinema, i molt més.
Actualidad

Destaquem

Coneix informació recent sobre el nostre complex