Saltar al contenido
En el marco de la Reunión General de Coordinación de Actividades Empresariales

Repsol promou la seguretat entre les empreses que treballen al Complex

  • Dues-centes persones pertanyents a 65 empreses han participat en la reunió que ha tingut lloc al Morell.
  • Durant la trobada, s’han lliurat diplomes de reconeixement a les empreses MEISA i SIEMSA, en reconeixement a la seva contribució a l'èxit de la parada d’Olefines i Química Derivada 2019.
Nota de Prensa
PDF 385 KB Descargar documento
Juan Lorenzo Boix, director de Fiabilidad y Mantenimiento del Complejo Industrial de Repsol en Tarragona entregando los premios de seguridad 2019

Repsol ha celebrat la 2a Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials del 2019. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en matèria de Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2019, especialment en referència a la parada d’Olefines i Química Derivada duta a terme durant el segon semestre d’aquest 2019. Dues centes persones pertanyents a 65 empreses col·laboradores de Repsol, han pres part en aquesta reunió celebrada a l’auditori del Morell el 18 de desembre.

En el marc d’aquesta trobada, Juan Lorenzo Boix, director de Fiabilitat i Manteniment del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, ha lliurat un diploma de reconeixement a l’empresa MEISA i un a l’empresa SIEMSA, en reconeixement a la seva contribució a l'èxit de la parada d’Olefines i Química Derivada 2019.

Durant l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.