Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido
En el marc de la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials

Repsol premia la seguretat entre les empreses que treballen al complex

  • Més de 200 de persones pertanyents a 50 empreses han participat en la reunió, que ha tingut lloc a La Pobla de Mafumet.
  • Durant la trobada, s’ha lliurat un diploma de reconeixement a les empreses Sacyr-Nervión, Grúas Leman i Tecafric, pel seu bon acompliment en Seguretat i Medi Ambient.
Nota de Prensa
PDF 147 KB Descargar documento
Representantes de las empresas Sacyr-Nervión, Grúas Leman y Tecafric, reciben certificado por su buen desempeño en materia de seguridad y Medio Ambiente

Repsol ha celebrat la 1a Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials del 2019. L'acte ha servit per informar dels objectius en matèria de Seguretat i Medi Ambient per al 2019, especialment en referència a les grans parades programades per a aquest any i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. Més de dos centes persones pertanyents a 50 empreses col·laboradores de Repsol, han pres part en aquesta reunió celebrada a La Pobla de Mafumet a principis d’aquest mes.

En el marc d’aquesta trobada s’ha fet entrega d’un diploma de reconeixement a les empreses Sacyr-Nervión, Grúas Leman i Tecafric, pel seu bon acompliment en matèria de seguretat i Medi Ambient.

Durant l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.