Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido

Repsol lliura un vehicle de bombers a una ADF

  • El vehicle contra incendis cedit està dotat d’una cisterna d'aigua de 2.000 litres i d’una autobomba lleugera. 
  • El camió de bombers que fina ara prestava els seus serveis al Complex Industrial ha estat substituït per un nou camió 4x4.
  • El vehicle s’utilitzarà en projectes de sensibilització, serveis de vigilància forestal i tasques de suport a bombers en incendis forestals.
Nota de Prensa
PDF 132 KB Descargar documento

Repsol ha cedit un vehicle de bombers del parc propi de Repsol a l’Agrupació de Defensa Forestal ADF 315 “la Carrerada”. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font ha lliurat el vehicle a David Lopera, secretari de l’ADF 315.

L’ADF La Carrerada nº315 té per missió la defensa del medi ambient, realitzant tasques de vigilància, prevenció i extinció d’incendis i la realització de projectes forestals. Les agrupacions de defensa forestal (ADF) són associacions que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

El camió de bombers cedit és un vehicle autobomba contra incendis IVECO, amb un motor de 6 cilindres en línia, i 217 CV de potència. El camió està dotat d’una cisterna d'aigua de 2.000 litres i una autobomba lleugera que permet l’aspiració exterior  o des del dipòsit d’aigua intern. El vehicle munta un ganxo per a remolc de fins a 3.500 Kg. i un cabestrant elèctric amb força d'arrossegament de 5.400 kg. Aquesta unitat ha estat recentment substituïda per un nou camió MAN 4x4 d’una potència superior i que incorpora els darrers avenços tecnològics.

L’ADF farà servir aquest vehicle en projectes de sensibilització, serveis de vigilància forestal, neteja la bosc, reforestacions i tasques de suport a bombers en incendis forestals.