Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido

Repsol col·labora amb la Setmana Santa de Tarragona

  • Repsol renova un any més, el conveni amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona.
  • El conveni vincula la companyia i l'Agrupació des de fa catorze anys.
  • La col·laboració preveu una aportació econòmica de 15.000 €.
Nota de Prensa
PDF 141 KB Descargar documento
 Presidente de la Agrupación de Asociaciones de Semana Santa de Tarragona, Francesc Seritjol Marimon, y el director del Complejo Industrial de Repsol en Tarragona, Josep Francesc Font junto a armats del Gremio de Marejants.
Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa catorze anys. Aquest conveni contempla la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2019.
El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 15.000 euros, i ha estat  signat pel President de l'Agrupació, Francesc Seritjol Marimon, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.
L'acte de signatura s'ha realitzat al complex Industrial de Repsol a Tarragona, al que s’han desplaçat 6 armats del Gremi de Marejants.
Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper.