Saltar al contenido
Recorregut pels 50 anys de Repsol al món dels esports de motor

L'exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Tarragona

  • L'exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Tarragona després del seu pas per més de 200 localitats i havent estat visitada ja per gairebé un milió de persones. Una exposició gratuïta i interactiva que suposa un pla d'oci perfecte per a tota la família.
Nota de Prensa
PDF 269 KB Descargar documento
Vista de elementos de la exposición itinerante Repsol Racing Tour

Repsol compta amb més de 50 anys de presència a les competicions més exigents del món del motor, on ha trobat el millor banc de proves per desenvolupar els carburants i lubricants que ofereix als seus clients. A través d'aquesta exposició, la companyia vol apropar a la societat la seva tasca en aquesta disciplina.

Els ciutadans podran gaudir de forma gratuïta d'aquesta exposició, en la qual coneixeran de prop, l'Equip Repsol a les diferents competicions en què participa i ha participat: Mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme, Vol acrobàtic, etc.

A l'exposició també es veu el suport de Repsol a l'esport base, tant als joves que comencen en aquest esport com a pilots, com a aquells mecànics que busquen formar part dels millors equips. Tot això emmarcat en el compromís social a través del patrocini esportiu.

Horaris i ubicació

Repsol Racing Tour estarà oberta a la Plaça Jacint Verdaguer, del dia 2 al 6 d'octubre, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, de dimecres a divendres, i de 12 a 20 h, el cap de setmana.

L’exposició

Repsol Racing Tour és una exposició que consta d'una unitat mòbil amb elements interactius, realitat virtual, exposició d'objectes històrics, continguts audiovisuals, multimèdia, etc. Compta amb la moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el Mundial de MotoGP a l’any 2017. Al costat de la unitat mòbil principal s'instal·larà, a més, un circuit inflable de motos infantils (corre passadissos).

Les activitats són completament gratuïtes i estan destinades a tota la ciutadania, la qual cosa permet, a persones de totes les edats, gaudir i aprendre sobre els esports de motor. La unitat mòbil està adaptada i compta amb els corresponents equipaments que faciliten l'accés i la participació a persones amb mobilitat reduïda i invidents.

Més informació en boxrepsol.