Saltar al contenido

Repsol patrocina el premi convocat per la Fundació Trencadís

Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

  • El Premi de Recerca Trencadís té l’objectiu d’estimular la capacitat d’investigació i aprenentatge de l’alumnat.
  • Aquest curs 2016/2017 s’ha celebrat la primera edició d’aquest premi dirigit als alumnes de batxillerat i cicle formatiu de grau superior.
  • S’ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, de l’autor Andrés David Rojas Carrillo.
Nota de Prensa
PDF 143 KB Descargar documento
Se entrega el Premio de Investigación Trencadís

El Jurat ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat “Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol”, per l’esforç realitzat i per la seva originalitat en la recerca. El treball pertany a l’alumne Andrés David Rojas Carrillo, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor, que ha concorregut amb la tutoria del professor i arquitecte Albert Samper.

El Premi de Recerca Trencadís és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi pot presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat que reuneixin determinats requisits.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.

Repsol col·labora amb aquesta iniciativa educativa amb una aportació econòmica de 15.000 €, que permetrà el lliurament dels premis previstos durant tres cursos acadèmics.