Saltar al contenido
Per a projectes que es desenvolupin a l'entorn proper a Tarragona

Fundación Repsol obre una convocatòria d'ajuts a projectes socials 2017-2018

Fundación Repsol posa en marxa una convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.
Nota de Prensa
PDF 254 KB Descargar documento

Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir les següents línies d'actuació prioritàries:

  • Col·lectius vulnerables: és a dir, que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat, i que contribueixin a la igualtat d'oportunitats i la inserció social; promoció del desenvolupament social i educatiu d'infants i joves de famílies en situació de pobresa; projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d'oci infantil; així com d'atenció a necessitats bàsiques, o promoció d'hàbits saludables i millora en la qualitat de vida.
  • Discapacitat i dependència: és a dir que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desenvolupament psicosocial d'aquest col·lectiu.
El desenvolupament d’aquests haurà de ser de caràcter local, es valorarà molt positivament que els projectes s'executin a l'entorn proper de Tarragona i en un període d'execució mai anterior a desembre de 2017.
El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 19 d'octubre a les 23:59 (GMT + 1). Al novembre es publicarà al web de Fundación Repsol la llista dels projectes guanyadors.