Saltar al contenido

Milers de persones segueixen l´hexibició aèria

Nota informativa
Aviones del team Repsol mientras realizan acrobacias en el aire

Aquest any, coincidint amb la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, l’Exhibició Aèria s’ha ampliat amb més actuacions. L’equip Bravo3 Repsol ha compartit protagonisme amb dos convidats de luxe: la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i el pilot català Alex Balcells. Tots ells acumulen una llarga trajectòria carregada de premis internacionals.

Les condicions meteorològiques i de baixa visibilitat per boira van fer que l’actuació, prevista per dissabte a la tarda s’ajornés fins diumenge al migdia, desprès de la celebració de la bicicletada. Des de ja fa sis anys, l’exhibició de vol acrobàtic que patrocina Repsol s’associa a la Bicicletada popular de Tarragona.

Completada la 28a Bicicletada, l’atenció es va traslladar a la façana marítima de Tarragona, on a les 13.30 hores va tenir lloc la 6a Exhibició Aèria de Tarragona, patrocinada per Repsol i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Milers de persones van gaudir en directe i de ben a prop unes figures de vol acrobàtic increïbles, espectaculars i d’extrema dificultat.