Utilitzem cookies propis i de tercers amb fins publicitaris per millorar la teva experiència com a usuari. Si continues, considerem que coneix la nostra Política de Cookies  i que està d‘acord amb el seu ús.
Aceptar.
Saltar al contenido

Exhibició de vol acrobàtic sobre el Mediterrani amb els pilots de l'equip Bravo3 Repsol

Otras informaciones

Els pilots de l'equip Bravo3 Repsol oferiran el proper 11 de maig, un espectacle aeri a la façana marítima de la localitat, un esdeveniment organitzat per Repsol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. Els pilots de l'equip Bravo3 Repsol, Cástor Fantoba i Juan Velarde, que compten amb un gran prestigi mundial, exhibiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de caigudes en picat, loopings i encreuaments, figures i acrobàcies de gran dificultat a una velocitat màxima de 380 km/h, gràcies als 400 cavalls de potència que ofereixen els seus avions Sukhoi 26, construïts amb fibra de carboni i titani.

L'exhibició de vol acrobàtic és l'avantsala de la Bicicletada Popular de Tarragona, que arriba a la seva 29a edició i tindrà lloc el proper 12 de maig. La sortida i l'arribada de l'acte canvien d'ubicació aquest 2019, que estarà a l'avinguda Ramon i Cajal, just davant de l'accés al Parc de la Ciutat. L'organització preveu arribar als 3.500 participants registrats.

Amb la participació de l'equip Bravo3 Repsol, la companyia posa en relleu el seu compromís com a patrocinador en el món de l'esport. Una aposta que durant el 2019 està celebrant el seu 50è Aniversari i amb presència a les principals disciplines de l'esport de motor.